RSS

Golden Globe Awards

20 Jan

Globul de aur, editia 69 (ha ha 69) s-a consumat Duminica si doua pelicule au dominat fara drept de apel, totusi mie mi-au atras atentia mai mult altele decat cele rasfatate si asta datorita unor slabiciuni personale.

Prima slabiciune este pentru Meryl Streep iar a doua este pentru Steven Spielberg. Dar toate la timpul lor.

Sa vorbim in primul si in primul rand despre filmele vedeta:

Pe locul 1, drept cel mai titrat se situeaza The Artist ( Best Motion Picture – Musical or Comedy)

– ce e foarte interesant la acest film este faptul ca e lipsit de voci si de culoare …. adica e mut si alb negru, dar cica superb, cu o distributie de exceptie si cu un actor principal super tare Jean Dujardin. Tipu asta e un simpatic si partea cea mai tare e ca la inceputul carierei sale un producator i-a spus ca ar fi mai bine pentru toata lumea sa se lase de film nu de alta dar are o fata prea mare si prea expresiva ))). El nu s-a lasat si iata ca a facut un super rol pentru care a si primit globul pt Best Performance by an Actor in a Motion Picture – Musical or Comedy.

Abea astept sa il vad.

Tot pe locul 1 se afla The Descendants (Best Motion Picture – Drama) …. personajul principal George Clooney, foarte bun actor dar ultimele lui filme m-au cam plictisit, sper asta sa fie mai rasarit. Probabil ca o sa  ma uit si la el avand in vedere ca sunt tarfa filmelor.

Acum parerea mea, total neavizata.

Neaparat vreau sa vad

The Iron Lady , dupa cum probabil ati realizat e vorba despre viata Doamnei de fier Margaret Thatcher (rol interpretat de Maryl Streep).

Filmul asta pentru mine e gem de afine, sau tata de mata (tzatza de matza). Abea astept.

War Horse , razboi, suferinta si …. un cal. E un film motivational care iti transmite mesajul subliminal ca la americani si caii pot sa faca tot ce isi pun in cap, dar cred ca o sa fie fain. A … si e vorba de Spielberg totusi.

J. Edgar , un film cu Leonardo Dicaprio. Baiatu’ asta ma impresioneaza din ce in ce mai tare si cred ca merita globul pentru cel mai bun actor. Mai e ceva demn de mentionat Regia: Clint Eastwood (un regizor foarte la moda mai nou care face filme cu greutate).

Pentru mai multe informatii intrati aici pentru a vedea lista completa.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on January 20, 2012 in film

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: