RSS

Gras

08 Nov

Am observat azi dimineata inca o data ca al meu corp se apara de orice activitate utila. Prima realizare a fost in sesiune cand de fiecare data cand luam un curs in mana incepeam sa lacrimez, sa ma doara capu, as stranut… acesta e motivul pentru care am petrecut sesiunea pe antihistaminice… deci corpul meu a inteles ca informatia nu e un prieten.

Astazi in schimb totul a fost dus la un alt nivel in momentul in care a sunat ceasul la 7:00 si in mintea mea a rasunat Queen(visam un concert ). Evident eu am oprit ceasul si am continuat sa motai si atunci am inceput sa visez ca ma ridic din pat, fac patul si ma duc la baie. Eu fiind in lumea somnului in tot acest timp. am visat ca m-am trezit deci.

Corpul a inceput sa imi minta creierul…

Corpul meu vrea sa doarma si sa manance, in fiecare moment si ar fi atat de frumos sa le pot face in acelasi timp. Asa ca o larva. Poate acesta e motivul pentru care am adoptat si silueta unei larve.

O da, copiii pot fi foarte rai … Si vorbele pot fi foarte dure dar sincer acum, oamenii grasuti sunt cei mai amuzanti si plini de viata. Mos Craciun de exemplu … chiar daca eu sunt aproape convins ca are probleme cu colesterolul.

in fine … ferice de cei ce se bucura de lucrurile mici in viata, ca de exemplu de un sfert de bagheta cu curcan sau de jumatate de chifla intarita in cosul de panie. Ferice de cei ce mananca praful din punga cu pufuleti si nu in ultimul rand ferice de cei care iti dau o mana de ajutor (sau ma rog o gura de ajutor) cand nu reusesti sa termini ce ai in farfurie.

Lumea e a lor. )))

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on November 8, 2011 in anturaj

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: