RSS

De ce nu e bine sa te certi cu o femeie?

26 Oct

Pai… in primul rand pentru ca nu ai cum sa castigi o astfel de cearta. Acum imi puteti spune ca nu exista castigatori dupa o cearta si eu as putea sa va contrazic.e si cea mai dureroasa

Totusi de ce e asa?

Sunt femeile mai bine echipate din punctul acesta de vedere? DA!!!

De ce?

Pai, de-a lungul istoriei barbatii au avut o tendinta destul de cunoscuta de a se certa cu pumni, pistoale, sabii etc. In felul acesta oricat de mare cearta, ea se sfarsea repede. Concluzie: barbatii nu au enduranta si cum un barbat adevarat nu loveste o femeie  deznodamantul unei dispute e clar(si daca totusi o loveste, cu totii stim ca va fi calcat in cel mai scurt timp de un buldozer,… de mai multe ori) .

Deschid aici o paranteza ( vorbeam acum cateva zile cu un prieten si cu prietena mea despre violenta domestica si ea a afirmat ca exista momente cand aceasta e acceptata si nimeni nu are dreptul sa intervina sa o salveze pe respectiva: ex daca iubita ta iti incendiaza apartamentul cu parintii in interior, apoi vine si te loveste peste fata, te injura si te scuipa, se converteste la islamism, iti fura banii si asculta manele atunci e acceptabil sa o lovesti).

Revenind la cearta, femeile au fler in ceeace priveste polemicile fara sfarsit si sunt foarte inventive, stiu cu foarte putine ingrediente sa ti-o coaca.

Evident prietena mea nu e asa si evident nici prietena ta, e valabil doar pentru restul femeilor pe care nu le cunoastem, nu le-am intalnit, doar am auzit despre ele.

Un alt atuu al femeii este strategia, tu esti un ghiolban care de cele mai multe ori nici nu stie ce-l asteapta, dar ea nu renunta nici peste ani si probabil are urmatoarele 10 certuri deja planificate si asteapta doar sa intrii in ele.

Totusi exista un mod de a te sustrage din fata unei astfel de intemperii, un fel de Ctrl+Alt+Del (Ai dreptate+Iarta-ma+Te iubesc).

Postarea de fata a fost scrisa in stransa colaborare cu Jumatatea mea mai buna si multe informatii vin de la ea asa ca daca se simte cineva ofensat de cele scrise va las adresa blogului ei atasata aici.

Advertisements
 
3 Comments

Posted by on October 26, 2011 in anturaj

 

Tags: , , , ,

3 responses to “De ce nu e bine sa te certi cu o femeie?

 1. Pavel Popescu

  October 26, 2011 at 6:35 pm

  Eu zic ca violenta domestica e acceptata daca minim unul din motivele enumerate in scenariul de mai sus exista (ascultarea manelelor e primul :)) ) Ai dreptate, un barbat adevarat nu se va certa niciodata cu femeie dar daca se ajunge totusi acolo draga Norica din experienta personala iti spun ca uneori acel “Ai dreptate+Iarta-ma+Te iubesc” nu merge nici daca “tii apasat” o ora 🙂 Pur si simplu nu va merge…. Femeia e…femeie…

   
 2. semidoctu'

  October 26, 2011 at 9:18 pm

  ))) observ ceva refulari, totul e ok prietene? ))))
  mai e comanda Alt+F4 dar nu e frumos sa vb de asta )))

   
 3. Robert Bogdan

  November 1, 2011 at 10:22 pm

  imi place modul subtil in care te-ai scos la sfarsit:))

   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: